Aangenaam: twee nieuwe Specialisten Simulatietrainingen stellen zich aan u voor

26 augustus 2019

Per 20 augustus is Sjoerd Krings gestart en per 1 september start Malou van Gool. Samen gaan zij de functie van Specialist Simulatietrainingen invullen. Graag stellen zij zich aan u voor:

 

Aangenaam: Sjoerd Krings

Ik ben Sjoerd Krings, 28 jaar en woon in Best. Na mijn bachelorstudie Technische Geneeskunde ben ik me verder gaan verdiepen in technologie en innovatie. Bij de Fontys Hogeschool Mens en Gezondheid ben ik werkzaam geweest als docent Verpleegkunde. Hier ben ik betrokken geweest bij de minor en gelijknamige associate degree ‘Gezondheidszorg en Technologie’ maar ook het anatomie onderwijs. Op het moment doe ik de master ‘digitale innovatie in zorg en welzijn’ aan de hogeschool NHL Stenden te Leeuwarden (op maandag). Sinds kort versterk ik het Medsim team als Specialist Simulatietrainingen. Daarnaast ben ik constant op zoek naar innovaties in de zorg.

 

Aangenaam: Malou van Gool
Ik ben Malou van Gool en ben 31 jaar. Ik woon in Veldhoven met Nick en onze 2 dochters. Sinds 2008 werk ik als verloskundige bij PUUR – Verloskundig Centrum Veldhoven.
Naast mijn werk als verloskundige kom ik regelmatig Medsim ondersteunen als Specialist Simulatietrainingen en meedenken en ontwikkelen van nieuwe trainingen.
Eigenlijk ben ik al een ‘oude bekende’ van Medsim, want sinds 2012 heb ik al vele trainingen aan verloskundigen en kraamverzorgenden mogen geven.

Waarom kiezen voor Medsim?

Maatwerk is onze standaard.
Trainingen kunnen bij Medsim in Eindhoven plaatsvinden, maar wij komen ook graag naar uw locatie toe om trainingen te geven.
De nieuwste innovatieve simulatiepop is onderdeel van onze uitrusting en beschikbaar voor uw trainingen.
Medsim kan ook uw medische trainers opleiden tot trainer en begeleiden in het opzetten van een trainingstraject.
Communicatie en samenwerking zijn essentiële onderdelen in de teamtrainingen.
Medsim werkt samen met gespecialiseerde en ervaren communicatietrainers en als dat gewenst is ook met medisch trainers.

Laatste nieuws

Medsim maakt 8 filmpjes met kraaminstructie over COVID-19

Stel, een kraamverzorgende komt bij een kraamvrouw met (vermoedelijk) Corona. Waar moet een kraamverzorgende dan aan denken? Hoe kan en mag ze het de kraamvrouw zo gemakkelijk mogelijk maken? Waar…

Lees meer Nieuwsoverzicht