Even voorstellen: Twee nieuwe Specialisten Medische Simulatietrainingen

02 maart 2021

Medsim is verheugd om jullie twee nieuwe collega’s voor te stellen. Paul van Montfort en Logan van Woersem zijn sinds 1 februari bij Medsim in dienst als Specialisten Medische Simulatietrainingen. Samen gaan zij deze functie invullen.

Paul van Montfort komt uit Eindhoven, is getrouwd en heeft 2 uitwonende kinderen. Naast Specialist Medische Simulatietrainingen is Paul eigenaar van een medische massagepraktijk. In zijn praktijk organiseert hij onder ander intercollegiaal overleg, massagetrainingen en AED-cursussen. De grootste hobby van Paul is fotografie.

Logan van Woersem komt ook uit Eindhoven, hij is getrouwd en heeft 2 jonge kinderen. Naast Specialist Medische Simulatietrainingen is Logan Wijkverpleegkundige thuiszorg en heeft hij een bedrijf ‘Medical Effects’. Medical Effects bestaat onder andere uit het maken van (medische) special effects, Het maken van drugs simulatie materialen en het verzorgen van lezingen daarin en het geven van scholingen Eerste Hulp. Medsim zal Logan ook inzetten vanuit deze expertise.

Twee drukke heren dus, die een extra uitdaging zochten en deze bij Medsim vonden. Zij hebben in de maanden januari en februari al ervaring opgedaan bij Medsim en je zult hen dus de komende tijd veel tegenkomen bij trainingen door Medsim.

Waarom kiezen voor Medsim?

Maatwerk is onze standaard.
Trainingen kunnen bij Medsim in Eindhoven plaatsvinden, maar wij komen ook graag naar uw locatie toe om trainingen te geven.
De nieuwste innovatieve simulatiepop is onderdeel van onze uitrusting en beschikbaar voor uw trainingen.
Medsim kan ook uw medische trainers opleiden tot trainer en begeleiden in het opzetten van een trainingstraject.
Communicatie en samenwerking zijn essentiële onderdelen in de teamtrainingen.
Medsim werkt samen met gespecialiseerde en ervaren communicatietrainers en als dat gewenst is ook met medisch trainers.

Laatste nieuws

Medsim ontvangt instellingsaccreditatie van KCKZ tot en met 2023

Medsim is verheugd te kunnen mededelen dat Medsim een instellingsaccreditatie heeft ontvangen van KCKZ tot en met media 2023. Deze einddatum heeft KCKZ gekoppeld aan de einddatum van de op…

Lees meer Nieuwsoverzicht