Tweelingbevallingen

Medsim geeft cursussen over tweelingbevallingen voor gynaecologen en laatstejaars-assistenten. In nauwe samenwerking met haar partner het Máxima Medisch Centrum (MMC) heeft Medsim een uitdagend programma gemaakt voor deze nieuwe cursus. Simone Goossens, gynaecoloog en werkzaam in het MMC, is op dit onderwerp in 2017 gepromoveerd. Samen met Simone Goossens en Guid Oei hebben we het programma samengesteld.

Cursuskosten

De cursus over tweelingbevallingen wordt gegeven bij Medsim in Eindhoven (op terrein van MMC Eindhoven). De kosten van deze eendaagse training zijn € 675,- per deelnemer.  Dit bedrag is vrijgesteld van BTW. Dit bedrag is inclusief een lunch en uitrijkaart. Na inschrijving ontvangt u een factuur van ons.

Accreditatie

De cursus over tweelingbevallingen is geaccrediteerd voor 6 punten bij de NVOG. Medsim verzorgt het opgeven bij de NVOG.

Voorbereiding

U hoeft zich voor deze cursus niet voor te bereiden. Achteraf hoeft u geen examen te doen.

Op deze cursus zijn de volgende algemene voorwaarden van toepassing:
Algemene voorwaarden Medsim 2022 individuele training

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over een cursus voor tweelingbevallingen? Stuur dan een mail naar info@medsim.nl. Wilt u zich meteen inschrijven? Kies hieronder de gewenste trainingsdata.

Waarom kiezen voor Medsim?

Maatwerk is onze standaard.
Trainingen kunnen bij Medsim in Eindhoven plaatsvinden, maar wij komen ook graag naar uw locatie toe om trainingen te geven.
De nieuwste innovatieve simulatiepop is onderdeel van onze uitrusting en beschikbaar voor uw trainingen.
Medsim kan ook uw medische trainers opleiden tot trainer en begeleiden in het opzetten van een trainingstraject.
Communicatie en samenwerking zijn essentiële onderdelen in de teamtrainingen.
Medsim werkt samen met gespecialiseerde en ervaren communicatietrainers en als dat gewenst is ook met medisch trainers.

Laatste nieuws

In memoriam: Wim van der Leegte

Op 19 november 2023 overleed Wim van der Leegte, voormalig president-directeur van de VDL groep. Wat veel mensen niet weten, is dat Wim een hele belangrijke rol heeft gespeeld in…

Lees meer Nieuwsoverzicht