Tweelingbevallingen

Medsim geeft cursussen over tweelingbevallingen voor gynaecologen. In nauwe samenwerking met haar partner het Máxima Medisch Centrum (MMC) heeft Medsim een uitdagend programma gemaakt voor deze nieuwe cursus. Simone Goossens, gynaecoloog en werkzaam in het MMC, is op dit onderwerp in 2017 gepromoveerd. Samen met Simone Goossens en Guid Oei hebben we het programma samengesteld.

Cursuskosten

De cursus over tweelingbevallingen wordt gegeven bij Medsim in Eindhoven (op terrein van MMC Eindhoven). De kosten van deze eendaagse training zijn € 675,- per deelnemer.  Dit bedrag is vrijgesteld van BTW. Dit bedrag is inclusief een lunch en uitrijkaart. Na inschrijving ontvangt u een factuur van ons.

Accreditatie

De cursus over tweelingbevallingen is geaccrediteerd voor 6 punten bij de NVOG. Medsim verzorgt het opgeven bij de NVOG.

Voorbereiding

U hoeft zich voor deze cursus niet voor te bereiden. Achteraf hoeft u geen examen te doen.

Op deze cursus zijn de volgende algemene voorwaarden van toepassing:
Algemene voorwaarden Medsim 2018 individuele training versie 15nov18

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over een cursus voor tweelingbevallingen? Stuur dan een mail naar info@medsim.nl. Wilt u zich meteen inschrijven? Kies hieronder de gewenste trainingsdata.

Maatregelen in verband met het Coronavirus

Uiteraard is de absolute randvoorwaarde voor al onze cursussen en trainingen dat ze veilig en verantwoord kunnen worden uitgevoerd. (Daarnaast gaan de cursussen alleen door bij voldoende belangstelling.) Vanzelfsprekend zullen we voldoen aan de geldende RIVM richtlijnen (zoals handen wassen, anderhalve meter afstand houden en niet komen wanneer je ziekteverschijnselen hebt). Daarnaast hebben we bij Medsim diverse (extra) maatregelen getroffen zoals beperkt aantal personen in één lokaal, desinfectiemateriaal, looproutes in het gebouw, patiëntsimulatoren worden na elke casus gereinigd, gebruik van handschoenen en mondkapjes zijn beschikbaar indien gewenst (ze zijn niet verplicht).

Deze cursus is al volgeboekt op deze datum!

Waarom kiezen voor Medsim?

Maatwerk is onze standaard.
Trainingen kunnen bij Medsim in Eindhoven plaatsvinden, maar wij komen ook graag naar uw locatie toe om trainingen te geven.
De nieuwste innovatieve simulatiepop is onderdeel van onze uitrusting en beschikbaar voor uw trainingen.
Medsim kan ook uw medische trainers opleiden tot trainer en begeleiden in het opzetten van een trainingstraject.
Communicatie en samenwerking zijn essentiële onderdelen in de teamtrainingen.
Medsim werkt samen met gespecialiseerde en ervaren communicatietrainers en als dat gewenst is ook met medisch trainers.

Laatste nieuws

Medsim ontvangt instellingsaccreditatie van KCKZ tot en met 2023

Medsim is verheugd te kunnen mededelen dat Medsim een instellingsaccreditatie heeft ontvangen van KCKZ tot en met media 2023. Deze einddatum heeft KCKZ gekoppeld aan de einddatum van de op…

Lees meer Nieuwsoverzicht