Vacature specialist medische simulatietrainingen

01 oktober 2020

De specialist medische simulatietrainingen is verantwoordelijk voor het functioneren van het belangrijkste onderdeel binnen de trainingen die Medsim verzorgt: medische simulaties. De specialist medische simulatietrainingen coördineert en begeleidt trainingen en is verantwoordelijk voor het vlekkeloze verloop van deze dagen. Met een technische affiniteit kan hij/zij tijdens trainingsdagen simulaties zelfstandig voorbereiden en samen met een medisch specialist en communicatietrainer uitvoeren. Dit geldt zowel in het simulatiecentrum in Eindhoven, als voor trainingen op locatie van onze opdrachtgevers, meestal ziekenhuizen, in het land.

Wil je meer weten? Lees hier de complete vacaturetekst:

Vacature Specialist medische simulatietrainingen

Reageren of meer informatie?

Stuur uw CV en motivatiebrief vóór 1 november aanstaande naar de directeur van Medsim, Rob Steinweg, r.steinweg@medsim.nl of bel naar 06-301 803 76.

 

Waarom kiezen voor Medsim?

Maatwerk is onze standaard.
Trainingen kunnen bij Medsim in Eindhoven plaatsvinden, maar wij komen ook graag naar uw locatie toe om trainingen te geven.
De nieuwste innovatieve simulatiepop is onderdeel van onze uitrusting en beschikbaar voor uw trainingen.
Medsim kan ook uw medische trainers opleiden tot trainer en begeleiden in het opzetten van een trainingstraject.
Communicatie en samenwerking zijn essentiële onderdelen in de teamtrainingen.
Medsim werkt samen met gespecialiseerde en ervaren communicatietrainers en als dat gewenst is ook met medisch trainers.

Laatste nieuws

Vacature specialist medische simulatietrainingen

De specialist medische simulatietrainingen is verantwoordelijk voor het functioneren van het belangrijkste onderdeel binnen de trainingen die Medsim verzorgt: medische simulaties. De specialist medische simulatietrainingen coördineert en begeleidt trainingen en…

Lees meer Nieuwsoverzicht