Medsim 15 jaar!

01 juni 2024

1 juni 2024 bestaat Medsim 15 jaar!

Al vanaf 1 juni 2009 verzorgt Medsim als onafhankelijk trainings- en kennisinstituut unieke multidisciplinaire team- en vaardigheidstrainingen voor medisch professionals. In een veilige en realistische omgeving worden teams van experts omgevormd tot expertteams.

Op 10 december 2009 werd Medsim feestelijk geopend door onder andere toenmalig Minister van Economische Zaken mevrouw M. van der Hoeven en toenmalig burgemeester van Eindhoven de heer R. van Gijzel. Samen met Prof. Dr. Oei, gynaecoloog, voerden zij in simulatiesetting een keizersnede uit onder het toeziend oog van onder andere de NOS en het ANP.
Een mooie start van 15 jaar trainen; van SEH tot IC, van verloskunde tot OK en van scopie tot psychiatrie. In 2024 verwacht Medsim haar 25.0000-ste deelnemer!

Medsim heeft voor de komende 15 jaar de ambitie om zich nog sterker te positioneren als het meest vooruitstrevende trainingsinstituut voor de medisch professional en daarnaast haar reeds unieke simulaties verder te ontwikkelen. Door het delen van haar kennis biedt Medsim de mogelijkheid aan ieder medisch professional om zoveel mogelijk te trainen in eigen klinische setting. Onder andere met dat doel heeft Medsim het PartusSimulatiePak ontworpen dat vanaf nu te koop is.

Benieuwd wat we allemaal doen bij Medsim? Volg ons via onze socials:
LinkedIn
Instagram

ps: verjaardagen vier je samen. Daarom tot 15 juni 2024 15% korting op alle individuele trainingen én 15% korting op ons unieke PartusSimulatiePak.

Waarom kiezen voor Medsim?

Maatwerk is onze standaard.
Trainingen kunnen bij Medsim in Eindhoven plaatsvinden, maar wij komen ook graag naar uw locatie toe om trainingen te geven.
De nieuwste innovatieve simulatiepop is onderdeel van onze uitrusting en beschikbaar voor uw trainingen.
Medsim kan ook uw medische trainers opleiden tot trainer en begeleiden in het opzetten van een trainingstraject.
Communicatie en samenwerking zijn essentiële onderdelen in de teamtrainingen.
Medsim werkt samen met gespecialiseerde en ervaren communicatietrainers en als dat gewenst is ook met medisch trainers.

Laatste nieuws

Medsim 15 jaar!

1 juni 2024 bestaat Medsim 15 jaar! Al vanaf 1 juni 2009 verzorgt Medsim als onafhankelijk trainings- en kennisinstituut unieke multidisciplinaire team- en vaardigheidstrainingen voor medisch professionals. In een veilige…

Lees meer Nieuwsoverzicht