“Verandering is de enige constante in het leven”

15 april 2024

Heugelijk nieuws!

Vanaf begin dit jaar hebben Thilo de Fouw en Logan van Woersem zich gecommitteerd voor de continuering van Medsim als hét onafhankelijke trainings- en kennisinstituut voor de medische zorg. Beide heren zetten zich al jaren in voor Medsim en brengen hierdoor een schat aan expertise op het gebied van team- en vaardigheidstrainingen mee. Rob Steinweg zal als lid van de Raad van Advies betrokken blijven, versterkt met Ruben van Aalst, en mee blijven bouwen aan de ambitie om uit te groeien tot het meest vooruitstrevende trainingsinstituut voor de medisch professional binnen de zorg.

Benieuwd wie er allemaal verbonden zijn aan Medsim? Neem een kijkje op onze website en volg ons op social media om op de hoogte te blijven van alle komende ontwikkelingen!

LinkedIn
Instagram

Waarom kiezen voor Medsim?

Maatwerk is onze standaard.
Trainingen kunnen bij Medsim in Eindhoven plaatsvinden, maar wij komen ook graag naar uw locatie toe om trainingen te geven.
De nieuwste innovatieve simulatiepop is onderdeel van onze uitrusting en beschikbaar voor uw trainingen.
Medsim kan ook uw medische trainers opleiden tot trainer en begeleiden in het opzetten van een trainingstraject.
Communicatie en samenwerking zijn essentiële onderdelen in de teamtrainingen.
Medsim werkt samen met gespecialiseerde en ervaren communicatietrainers en als dat gewenst is ook met medisch trainers.

Laatste nieuws

“Verandering is de enige constante in het leven”

Heugelijk nieuws! Vanaf begin dit jaar hebben Thilo de Fouw en Logan van Woersem zich gecommitteerd voor de continuering van Medsim als hét onafhankelijke trainings- en kennisinstituut voor de medische zorg. Beide heren zetten…

Lees meer Nieuwsoverzicht