Opnames van uitzending ‘Vier handen op één buik’ bij Medsim

21 december 2020

De opname van de uitzending van Vier handen op één buik met Bibi Breijman van 22 december 2020 vond plaats bij Medsim. In de zomer van 2020 vonden de opnames hiervoor plaats in Eindhoven samen met Verloskundige en trainer van Medsim Malou van Gool.

Bibi Breijman liet de aanstaande moeder ervaren hoe het is om te bevallen met de simulator Victoria en baby Tory. De hoogzwangere bevallingspop Victoria kan bevallen (met complicaties), praten, zuchten, bloeden, heeft bloeddruk, hartslag en saturatie, blaas kan gevuld/geleegd worden. Kijk voor meer informatie over de simulatoren op:  https://www.youtube.com/watch?v=CaXLYyFhRFM
Verloskundige en trainer van Medsim Malou van Gool begeleidde Bibi en de aanstaande moeder.

Simulator Victoria en baby Tory worden door Medsim veel gebruikt bij CRM teamtrainingen samen met kinderarts, gynaecologen, klinische verloskundigen, eerste lijns verloskundigen, verpleegkundigen en kraamverzorgenden.

Waarom kiezen voor Medsim?

Maatwerk is onze standaard.
Trainingen kunnen bij Medsim in Eindhoven plaatsvinden, maar wij komen ook graag naar uw locatie toe om trainingen te geven.
De nieuwste innovatieve simulatiepop is onderdeel van onze uitrusting en beschikbaar voor uw trainingen.
Medsim kan ook uw medische trainers opleiden tot trainer en begeleiden in het opzetten van een trainingstraject.
Communicatie en samenwerking zijn essentiële onderdelen in de teamtrainingen.
Medsim werkt samen met gespecialiseerde en ervaren communicatietrainers en als dat gewenst is ook met medisch trainers.

Laatste nieuws

Aangenaam: Janneke Oudenaarden, projectcoördinator Medsim

Vanaf 1 juni 2023 zal Janneke Oudenaarden als projectcoördinator bij Medsim werkzaam zijn. Graag stelt zij zich aan u voor. Aangenaam: Janneke Oudenaarden Mijn naam is Janneke Oudenaarden en vanaf…

Lees meer Nieuwsoverzicht