Medsim verlengt KCKZ-Instellingsaccreditatie tot en met 2027

03 augustus 2023

Medsim is trots dat Kenniscentrum Kraamzorg KCKZ de instellingsaccreditatie van Medsim opnieuw heeft verlengd tot medio 2027.
De instellingsaccreditatie houdt in dat Medsim zelf scholingen mag accrediteren en aanbieden zonder tussenkomst van de Accreditatiecommissie.

KCKZ geeft daarmee aan dat de cursussen van Medsim voldoen aan de voorwaarden van KCKZ.
Het voordeel voor kraamzorgorganisaties en kraamverzorgenden is dat men erop kan vertrouwen dat de scholingen en trainers van Medsim van hoogstaand niveau zijn en aan de eisen van KCKZ voldoen. Ook is de accreditatie snel en goed geregeld.

Op de website van KCKZ is te lezen aan welke eisen een scholingsaanbieder moet voldoen om KCKZ-instellingsaccreditatie te verkrijgen.

Medsim biedt een breed, op maat gemaakt aanbod aan scholingen geaccrediteerd in alle onderdelen van de KCKZ accreditatiesystematiek.
Geïnteresseerd om als organisatie kraamverzorgenden bij Medsim te laten scholen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Waarom kiezen voor Medsim?

Maatwerk is onze standaard.
Trainingen kunnen bij Medsim in Eindhoven plaatsvinden, maar wij komen ook graag naar uw locatie toe om trainingen te geven.
De nieuwste innovatieve simulatiepop is onderdeel van onze uitrusting en beschikbaar voor uw trainingen.
Medsim kan ook uw medische trainers opleiden tot trainer en begeleiden in het opzetten van een trainingstraject.
Communicatie en samenwerking zijn essentiële onderdelen in de teamtrainingen.
Medsim werkt samen met gespecialiseerde en ervaren communicatietrainers en als dat gewenst is ook met medisch trainers.

Laatste nieuws

“Verandering is de enige constante in het leven”

Heugelijk nieuws! Vanaf begin dit jaar hebben Thilo de Fouw en Logan van Woersem zich gecommitteerd voor de continuering van Medsim als hét onafhankelijke trainings- en kennisinstituut voor de medische zorg. Beide heren zetten…

Lees meer Nieuwsoverzicht